LITTLE KNOWN FACTS ABOUT καταλυματα κυπαρισσια.

Little Known Facts About καταλυματα κυπαρισσια.

Little Known Facts About καταλυματα κυπαρισσια.

Blog Article

Το κάστρο, οι απέραντες παραλίες του Ιονίου, η απέριττη Μεσσηνιακή φύση που αγκαλιάζει ολόγυρα τη μικρή πολιτεία υπόσχονται στιγμές αξέχαστες, τόσο στο βουνό, όσο και στη θάλασσα.

Βουτήξτε στα σμαραγδένια νερά της Παλαιοκαστρίτσας, που περιβάλλεται από ελαιώνες, λόφους γεμάτους πεύκα και χρυσές αμμουδιές.

Τα δωμάτιά μας σας προσφέρουν την ανθρώπινη ατμόσφαιρα και όχι την τυποποιημένη των ξενοδοχειακών μονάδων. Όλες οι απολαύσεις της περιοχής όπως καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, γραφικές περιοχές βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις από την περιοχή μας. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε ωραιότατες και καθαρές παραλίες σε επίσης κοντινές αποστάσεις. Ελάτε να σας προσφέρουμε την φιλοξενία μας σε πολύ καλές τιμές και να είστε βέβαιοι ότι θα φύγετε ικανοποιημένοι όπως άλλωστε όλοι οι πελάτες μας.

Ιδανικός προορισμός για αυτούς που ψάχνουν ήσυχες και ήρεμες διακοπές μακρυά από φασαρία.

Στην Παλιά Πόλη μπορείτε να επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο που κάποτε ήταν το πατρικό σπίτι του ποιητή Κωστή Παλαμά καθώς και το μέρος όπου διετέλεσε έπαρχος της περιοχής ο αδερφός του.

Για να διατηρήσουμε το κυπαρίσσι στο επιθυμητό ύψος, κλαδεύουμε τους κορυφαίους βλαστούς στα τέλη του χειμώνα.

Επωφεληθείτε πλήρως από το ταξίδι σας ανακαλύπτοντας ακόμα έναν δημοφιλή προορισμό στην Ελλάδα.

Ποιοί είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι κατοικίας για διαμονή στην περιοχή Κυπαρισσία?

επεξεργασία κώδικα]

Επίσκεψη σε οργανωμένη φάρμα-αγρόκτημα, περιήγηση, ενημέρωση, δραστηριότητες και γεύμα.

Το κυπαρίσσι είναι κατάλληλο για φύτευση σε παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για δημιουργία φράχτη σε καλλιεργούμενες περιοχές που επικρατούν έντονοι ανέμοι.

Κυπαρισσήεντα την αναφέρει ο Όμηρος, Αρκαδιά την λέγαν’ τον click here Μεσαίωνα –πιθανότατα επειδή εδώ ήρθαν και εγκαταστάθηκαν πολλοί Αρκάδες προκειμένου να γλιτώσουν τις επιδρομές των Σλάβων. Το όνομά της ο μύθος λέει πως το πήρε από τον Κυπάρισσο, φίλο του Απόλλωνα, ο οποίος κάποια στιγμή κυνηγώντας σημάδεψε και σκότωσε κατά λάθος το ελάφι που του είχε χαρίσει ο θεός.

Δημιουργία λογαριασμού Σύνδεση Προσωπικά εργαλεία Δημιουργία λογαριασμού

Σελίδες για αποσυνδεμένους συντάκτες μάθετε περισσότερα Συνεισφορές

Report this page